Certificeret Fiskeguide Kenneth Birler

Kontakt Informationer

Kenneth Birler

Mail: kennethbirler@icloud.com

Tlf: +45 40 47 41 67

Site: www.broholm.dk

Facebook : Fiskelodge Broholm Slot

Certificeret Fiskeguide Kenneth Birler

Profil

Jeg har fluefisket efter havørred rundt om Fyn de sidste 25 år, og de sidste 10 år primært på sydfyn. Har stor erfaring med planlægning og guiding af mindre grupper på både en og fleredagesture med og uden forplejning og overnatning i både Danmark og Norge.

Du/i er selv med til at bestemme turen og indholdet hvis det ønskes men kan også trygt overlade alt til mig.

Jeg har selvfølgelig fokus på pladsvalg i forhold til årstid, tidevand, vind og vandtemperatur ligesom der også planlægges og tages hensyn til din/jeres erfaring og kastefærdigheder.

Jeg vil for det meste tage dig/jer med på forskellige sydfynske pladser, og tilbyder også fisketure fra båd og til fynske øer i specialindrettet 20 fods fiskebåd.

Vores båd er en specialbygget og fuldt udstyret fiskemaskine. Båden er en Nydam 600 Alu med en 100 hestes Honda motor og en frontmonteret Motor Guide 80 lbs elmotor. Båden er godkendt til at medbringe 5 passager og en skipper. I båden er der det nyeste elektronik fra Lowrance og naturligvis alt påkrævet rednings –og sikkerhedsudstyr.

Turens omdrejningspunkt er naturligvis fiskeriet, men undervejs på sejlturen er der en fantastisk ”sightseeing” fra vandsiden.

Certificeret Dansk Fiskeguide

Lokal områder og fiskeformer 

Fyn

Syd og østfyn med øer
Fluefiskeri.
Fluekast og grejtips.
Geddefiskeri på Broholm Slot.

Sprog

Dansk, Norsk, Engelsk

This post is also available in: English German